01 / jak na to?

1) Přihlášení do systému STAG
2) Klikněte na políčko `Moje studium`
3) V otevřeném schématu otevřete `Hodnocení kvality`

02 / jak hodnotit

Když si prohlédnete samotný formulář hodnocení, vidíte všechny možnosti hodnocení předmětů a služeb, které máte na daný akademický rok zapsané ve Stagu. Po rozkliknutí se vám zobrazí otázky a možnosti hodnocení známkami od 1-5, jako ve škole. Můžete mj. zvolit možnost, nechci odpovídat, nebo také zvolit možnost, že předmět neměl cvičení, či přednášku. Ke každému předmětu, nebo k hodnocení stravování v menze, můžete také napsat nějakou připomínku, či poznámku.

03 / uložit nebo ukončit?

Do tohoto dotazníku můžete zaznamenávat a libovolně údaje měnit v průběhu celého období trvání ankety. Prosíme, dejte prosím pozor, zda zvolíte funkci “ulozit” nebo “ukončit” dotazník. V případě použití tlačítka “Ukončit dotazník” se vámi zadané údaje uloží do systému ke zpracování a již nebudete moci anketu upravit, ani dále výuku hodnotit. Zkrátka, pokud se chcete k hodnocení třeba za měsíc vrátit, použijte “uložit”, pokud už to chcete mít vyřešené, použijte “ukončit”.

04 / vložení komentáře

K připomínce k výuce v daném semestru máte možnost napsat stručný komentář. Také je možné komentovat přímo anketu (náměty na změny, připomínky, atp.). Na všechny dotazy se bude Studentská komora Akademického senátu po skončení ankety snažit odpovědět.

05 / anonymita

Vzhledem k přání studentů jsme se rozhodli všechna Vámi zadaná hodnocení přijímat jako anonymní, pouze u hodnocení menzy máte možnost určit, zda chcete, aby bylo vaše hodnocení anonymní, nebo jestli chcete, aby se zde zobrazilo vaše jméno. Je to jen na vás!

06 / odeslání dotazníku

Až budete mít hodnocení hotové a nebudete chtít nic upravovat, prosíme, dotazník odešlete kliknutím na tlačítko „UKONČIT DOTAZNÍK“ V každém případě tento krok je třeba udělat před koncem platnosti ankety, do 22. února 2015, pokud nebude dotazník do toho termínu odeslán, nebude ho možné bohužel zařadit jako platný.

07 / děkujeme

Děkujeme za váš čas, kolegové, svým názorem pomáháte stále zlepšovat průběh a kvalitu výuky!